För att hålla sommarvärmen i schack är fläktar den perfekta lösningen, men i datorlådan råder samma hetta och kylningsbehov året runt. Lyckligtvis råder det ingen brist på fläktar för det ändamålet, och be quiet! är en av de skickligaste aktörerna på det området. Nu lanseras bolagets nya serier Silent Wings 4 och Silent Wings Pro 4, som satsar på tyst drift och diskret estetik.

För att fira detta river be quiet! av veckans fråga, som handlar om just fläktarna i din dator. Frågan är enkel: Hur många fläktar har du i ditt system? Glöm inte att räkna med fläktarna hos din processorkylare, nätdel och grafikkort! Välj ett alternativ nedan och dyk sedan in i forumtråden för att berätta om hur du konfigurerat fläktbiten av din dator.

Sponsormeddelande

Radiatorer i siktet när den diskreta långköraren uppgraderas

Be quiet! håller liv i den tysta traditionen när Silent Wings 4 släpps, en uppdaterad laddning fläktar som fokuserar på högre statiskt tryck och bättre funktion med vattenkylning. Vid sidan av optimerade fläktblad är minskade marginaler till fläktramen en ingrediens för högre lufttryck. Lång livslängd, 5 års garanti, knäpptyst drift och ett avskalat yttre i svart är fler punkter på fläktarnas meritlista, som hos Silent Wings Pro 4 utökas med vibrationsdämpare och hastighetsväxlare.

Silent Wings 4 och Silent Wings 4 Pro kan köpas hos Inet

bq(2020,_dark_blue).png

Sponsras av be quiet!
Denna artikel produceras i betalt samarbete med be quiet!. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan SweClockers fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.