Spelutvecklaren Blizzard har sedan starten 1991 tagit fram ett flertal egna varumärken, där bland annat Warcraft, Starcraft och Diablo är några av dem. Så sent som 2016 lanserade företaget ett nytt i form av Overwatch, vilket tidigare i år kom upp i 30 miljoner registrerade spelare.

I samband med företagets inkomstredovisning för det senaste kvartalet meddelar VD:n Mike Morhaime att de arbetar på ett flertal nya varumärken. Tidigare uppgifter talar för att Blizzard bland annat arbetar på flera nya spel för mobila plattformar, samt även en förstapersonsskjutare baserad på en ny grafikmotor.

Förutom detta talas det även om att utvecklaren arbetar på ett nytt spel baserat på Diablo-varumärket, men huruvida det handlar om en uppföljare till Diablo 3 eller en uppdaterad version av Diablo 2 är i dagsläget inte känt.

Blizzard har sedan tidigare meddelat att de inte har några nya spellanseringar planerade under 2017 och enligt Morhaime kommer det troligen dröja innan något av de nya varumärkena släpps.