Tidigare under året lanserade tillverkaren Roccat sin senaste spelmus Leadr, ett trådlöst pekdon med en sensor som tagits fram i samarbete med Pixart. I samband med detta passade även företaget på att hålla en tävling för SweClockers medlemmar, som fick i uppgift att beskriva sin perfekta spelstund.

Leadr1.jpg

Tävlingsvinnare

#

Medlem

Bidrag

1

farnebr1nk

En perfekt spelstund för mig skulle innebära en stor kanna vatten och näring som distribueras intravenöst så att jag inte behöver gå och ladda kroppens batterier genom att laga mat och sedan försöka äta medans jag njuter av min optimala spelstund.

2

Welen

Med ett gäng svettiga polare i en källare. Massa Joltcola och chips. Till det även en flaska finwhiskey som man kan avnjuta till en komedi när man misslyckas så hårt i CS att man undrar varför man ens la ner pengar på en ny speldator.

På första plats hamnar medlemmen farnebr1nk som beskriver sin perfekta spelstund som en där denne inte störs av basala behov såsom hunger och törst och istället kan fokusera helhjärtat på spelet. För detta vinner han Roccats trådlösa mus Leadr, tangentbordet Isku+ Force FX samt musmattan Taiton i storleken XXL-Wide.

På andra plats kommer Welen, som har en något mer traditionell beskrivning, med läsk, vänner och skjutarspelet Counter-Strike. Även han vinner en Roccat Leadr, samt musmattan Taiton i den något mindre storleken King Size. Ett stort grattis till vinnarna önskar SweClockers!

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses nya vinnare.