Inom E-sporten så är svenska Ninjas in Pyjamas (NiP) en välkänd organisation, med namn som Emil "HeatoN" Christiansen i täten som tidigare lagkapten. Efter flera tidigare samarbeten med svenska Xtrfy går de nu ihop för att lansera ett headset, något som tidigare saknats från företagets produktkatalog.

Headsetet heter kort och koncist H1 och är utrustat med 60 millimeter stora högtalarelement. Till detta hör bland annat optimeringar för att förstärka viktiga detaljer i spel och en sluten design som blockerar externa ljud, vilket ska skapa en optimal spelmiljö.

Vårt headset är äntligen klart och jag ser fram emot att börja använda det. Jag är riktigt nöjd med resultatet. Det är väldigt bekvämt, stänger ute ljud från omgivningen på ett bra sätt, och ljudet är optimerat precis som man vill ha det, med tydligare detaljer och välbalanserad bas.

- Patrik "f0rest" Lindberg

Xtrfy H1 lanseras någon gång hösten 2017 och mera information om modellen finns att läsa på bolagets officiella webbplats. Vad headsetet ska kosta framgår inte.