Under gårdagen gick årets upplaga av Dreamhack Summer av stapeln och på plats är SweClockers och AOC Agon, som gör gemensam sak med en monter i Hall B. Förutom allehanda aktiviteter som Frågepanel och Teknikpanel drar redaktionen nu ihop en officiell träff.

Träffen är idag, söndagen den 18 juni, klockan 15:00 och plats är alltså montern i Hall B. På plats är Jacob Hugosson, Jonas Thörnqvist, Kenneth Lindqvist, André Granroth, Andreas Eklöv och om trafiken står på hårdvarugudarnas sida även Emil Åkered – och så klart även en hel hög nördar från forumet.

På träffen blir det alltifrån häng till gruppfoton och utdelning av prylar, i form av knappar som kan fästas på klädesplagg och väskor, klistermärken, "gnuggisar" – samtliga med SweClockers anrika logotyp "gubben". Därtill kommer det även att finnas 140 mm-fläktar från Corsair och t-shirtar från AOC Agon.

► Missa inte! SweClockers och AOC Agons monter i Hall B, Klockan 15:00!

Träffen har ingen sluttid och montern står kvar till utställningshallen stänger klockan 21:00, måndagen den 19 juni. Vi ses på LAN!

SweClockers på Dreamhack Summer 2017

Var? Elmia (Hall B) i Jönköping (karta)
När? Montern är öppen lördag (17/6) 10:00–22:00, söndag (18/6) 10:00–22:00 och måndag (19/6) 10:00–22:00
Hur? Entréavgift till Dreamhack, ingen föranmälan krävs.

Registrera din närvaro på SweClockers officiellt eventsida på Facebook, där vi kommer sortera ut alla Dreamhack-relaterade nyheter från vår framsida.