Sommaren stora LAN-festival är igång i Jönköping och på plats är SweClockers och AOC Agon, som bjuder upp på en lång rad aktiviteter och tävlingar. Glädjeruset stannar dock inte i montern utan sprider sig även till webben, där vi nu anordnar en tävling där även den som inte kan närvara har möjlighet att vinna.

AOC-Agon-AG241QX-1.jpg
AOC-Agon-AG241QX-2.jpg
AOC-Agon-AG241QX-3.jpg
AOC-Agon-AG241QX-4.jpg
AOC-Agon-AG241QX-5.jpg

Tävlingsvinster

#

Vinst

Värde

1

AOC Agon AG241QX signerad av Seniors in Pyjamas (SiP)

På prispallen står AOC Agon AG241QX, som kombinerar 2 560 x 1 440 pixlar med hög uppdateringsfrekvens och bildsynkronisering. Inte nog med det, alla är även signerade av proffsspelare från Seniors in Pyjamas (SiP). Allt du behöver göra för att vinna är att besvara tre frågor om skärmen och berätta om vem på SweClockers forum du skulle be om hjälp vid tekniska problem på LAN.

Ni som följer oss hemifrån och vinner kommer att få skärmen hemskickad, medan den som är på plats under Dreamhack Summer 2017 kan svänga förbi montern och plocka upp sitt pris måndag eftermiddag. Lycka till!

Tävlingen pågår till och med den 19 juni, klockan 12:00. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).