Forumet på SweClockers är en naturlig samlingsplats för datorentusiaster, där tusentals inlägg dagligen tillkommer med frågor och svar om teknik. För att hjälpa till finns även representanter från såväl tillverkare som återförsäljare, där Elgiganten nu sluter upp med en nyöppnad forumdel.

I över ett år har vi smugit runt bland trådar, svarat på några enstaka frågor och försökt hjälpa till så gott det går. Men vi har stått utan hus och hem alldeles för länge. Nu har Elgiganten äntligen fått sin egen forumdel där vi kan svara på frågor, ta emot feedback eller egentligen diskutera vad som helst.

Vårt utbud på komponenter och hårdvara har rent ut sagt varit sämst i klassen de senaste åren, men nu börjar vi äntligen se ljuset i tunneln. Vi bygger nytt, förändrar och förbättrar. Men vi har långt kvar att krypa innan vi kan gå, så jag hoppas att ni kan hjälpa oss med ärlig feedback så att vi kan bli bättre för er i framtiden. Tycker du att något är skit? Skriv då att det är skit! Så vi kan få en chans att ändra på det. Ärlighet varar längst!

Jag (Alex) tillsammans med min kollega Magnus, kommer att ansvara för forumdelen och svara på era PM. Vi har båda arbetat länge och på många olika positioner i företaget både i butik och på huvudkontoret. Vi är också själva djupt intresserade av datorer, gaming, hårdvara och komponenter. Kanske är vi SweC-medlemmar, precis som ni.

För support eller leveransfrågor hänvisar vi i första hand till vårt kundcenter för snabbast möjliga hjälp. Men tveka inte att skriva ett PM till oss, oavsett vad det är. Vi svarar så fort vi kan!

- Alexander Åberg, Produktchef på Elgiganten.

Elgiganten öppnade sitt första varuhus i Sverige 1994 och har med åren breddat sitt sortiment till att förutom hemelektronik numera även innefatta tjänster, spel och en alldeles ny storsatsning på datorhårdvara. I dagsläget har företaget 77 varuhus, varav 30 franchisedrivna, och 3 700 anställda.

Elgiganten i SweClockers forum