Den 17–20 juni är det dags för Dreamhack Summer 2017 på Elmia i Jönköping. Under tre fullspäckade dagar blir det allt från LAN, e-sportturneringar och mässa till en riktigt påkostad modtävling. Som grädde på moset är det SweClockers som står för uttagningen till årets upplaga av Dreamhack Casemod Championship.

champ3.jpg

Vinster i DreamHack Casemod Championship

Klass

1:a pris

2:a pris

3:e pris

Master Class

15 000 SEK

10 000 SEK

5 000 SEK

Open Class*

10 000 SEK

6 000 SEK

2 000 SEK

Utöver priserna i huvudtävlingen delas det även ut bonuspriser i ytterligare kategorier till ett värde av 12 500 SEK.

Bonuskategorier i Master Class*

  • Bästa design

  • Mest kreativ/unik

  • Bästa byggkvalitet

Bonuskategorier i Open Class*

  • Bästa kabeldragning/sleeving

  • Bästa kompakta SFF

  • Bästa kylningslösning

  • Bästa temabygge/färgtema

  • Bästa scratch-bygge

  • Bästa chassimodifikation

* I Open Class samt bonuskategorierna består vinsterna av hårdvara till ett värde av summorna ovan. I huvudtävlingen Master Class delas prispengar ut till vinnarna.

Precis som namnet antyder handlar det om en tävling för datormoddare, som är uppdelad i två klasser. I den allmänna Open Class kan vem som helst som är på plats under Dreamhack Summer 2017 registrera sig för tävlingen. För den som däremot vill ställa upp i den prestigefyllda Master Class gäller det att vara med i de kommande veckornas uttagning.

På prispallen står vinster till ett värde av inte mindre än 60 000 kronor i hårdvara och pengar. Utöver chansen att vinna huvudpriserna i respektive kategori delas dessutom ett antal bonusvinster ut i grenar som bästa design, mest kreativa bygge samt bästa byggkvalitet.

En jury bestående av representanter från SweClockers, Cooler Master och modcommunityn utser vinnare i huvudkategorierna. Bonusvinsterna i Open Class utses av SweClockers läsare. Det finns med andra ord flera chanser att vinna!

Ansök till Master Class

Är du intresserad av att visa upp ditt bygge i Master Class och tävla om den stora vinstpotten? Anmäl dig senast den 20 maj i formuläret nedan. En jury bestående av representanter från SweClockers, DreamHack och Cooler Master väljer ut finalisterna, som får bege sig till Dreamhack Summer 2017 och finalen på världens största datorfestival. Lycka till!

Anmälningsformulär
Tävlingsregler
E-postadress för frågor och kontakt