År 2017 har inletts med en lång rad intressanta nyheter, med nya processorer från Intel och AMD samt grafikkort från Nvidia. Många går därför i uppgraderingstankar och det tar minnesjätten Micron fasta på med en ny tävling, där en SSD och ett kit DDR4-primärminnen står på spel.

Crucial-SSD-tävling.png
Crucial-DDR4-tävling.png

Tävlingsvinster

#

Vinst

Värde

1

Crucial MX300 2,5" 7mm 525 GB

2

Crucial Ballistix Sport LT White DDR4 2 666 MHz CL16 2 x 8 GB

Förstapris är en Crucial MX300 med en kapacitet på 525 GB, formfaktorn 2,5 tum och anslutning över gränssnittet SATA 6,0 Gbps. Andrapris är ett minneskit ur Crucials serie Ballistix Sport LT, här i ett utförande om två vita moduler på 8 GB vardera med officiellt stöd för klockfrekvensen 2 666 MHz.

Tävlingsinstruktioner

Allt som krävs för att vinna en SSD-enhet eller primärminne från Crucial är att följa instruktionerna nedan. Momentet går ut på att i valfritt bildbehandlingsprogram ge Crucial MX300 en ny look och ladda upp kreationen i diskussionstråden som tillhör denna tävling.

  • Börja med att ladda ned Zip-filen med logotyp för "Crucial by Micron" och bild på SSD-enheten.

  • Använd valfritt bildbehandlingsprogram – det måste inte vara Photoshop!

  • Slutresultatet måste innehålla SSD-enheten och ha logotypen synlig. Endast klistermärket ska designas om, inte själva chassit. Ändringar i Crucials logotyp är inte tillåtna.

  • Ladda upp bilden på exempelvis Imgur.com och visa din skapelse i diskussionstråden till denna tävling.

  • Luta dig tillbaka och invänta juryns beslut. Lycka till!

Tävlingen pågår till och med den 26 april. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

  • Det tas inte ut några som helst avgifter för att delta i SweClockers tävlingar. Det enda som behövs är ett gratis medlemsskap.

  • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta SweClockers vid frågor eller andra synpunkter.

  • Alla bidrag ska lämnas in på svenska om inget annat anges.

  • SweClockers medarbetare samt arrangör(er) får inte ställa upp i tävlingar.

  • Genom att skicka in ett bidrag överlåter du rättigheterna för verket till SweClockers.

  • SweClockers kan avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och villkor utan förvarning.

Vinnare

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

  • Vinnare publiceras i en nyhetsartikel på SweClockers.com inom cirka en månad efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i tävlingsarkivet. Förseningar kan förekomma..

  • Utses vinnare av en jury består gruppen av representanter från SweClockers och/eller medarrangör(er).

  • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara opassande. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende eller andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder. Vi reserverar oss rättigheten att avslöja användarens identitet (och all övrig information vi har om användaren) om vi anser det vara befogat.

Personuppgifter

Tävlingarnas administration kräver viss behandling av personuppgifter, som namn, adress och telefonnummer till vinnare. Dessa uppgifter kan delges samarbetspartners för att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. SweClockers svarar inte på frågor om skatteregler.

Visa mer