Holländska Phanteks återlanserade under fjolåret storsäljaren Enthoo Evolv ATX med en sidopanel i härdat glas, en finess som på chassimarknaden blivit en lika viktig trend som RGB-belysning. För att ta fasta på detta anordnade tillverkaren en tävling för SweClockers medlemmar.

Phanteks-Tävling-2.jpg

Tävlingsvinnare

#

Medlem

Bidrag

1

Penguinification

Om jag skulle vinna skulle jag äntligen ha en anledning till att köpa in sleevade kablar och göra ett ordentligt jobb med kabeldragningen. När man har fönster i härdat glas på båda sidor kommer man inte längre undan med att gömma kabeltrasslet bakom moderkortsplåten. Dessutom skulle RGB-LEDs och eventuellt ett AIO-vattenkylningssystem behöva köpas in då jag tycker att det är skamligt att inte göra ett vackert bygge i ett chassi som detta.

2

xeRoos

Mina planer just nu är att bygga en rigg fokuserad på det röda laget i och med release av ny CPU och GPU från AMD, vill såklart ha ett chassi som snyggt visar upp dessa prylar och just detta hade blivit perfekt.

Nu har juryn utsett två vinnare, som får varsitt Phanteks Enthoo Evolv ATX Glass i valfri färg. På första plats är Penguinification som anger att en sidopanel i härdat glas vore den perfekta ursäkten för att göra ett ambitiöst bygge. På andra plats är xeRoos, som vill göra ett nybygge där AMD:s efterlängtade 2017-årsutbud står i fokus. Ett stort grattis till vinnarna önskar SweClockers!

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses nya vinnare.