Efter flera års väntan lanserades under gårdagen AMD:s nya processorarkitektur Ryzen, där de tre modellerna Ryzen 7 1800X, 7 1700X och 7 1700 blev först ut. Inför detta har de flesta stora tillverkarna av processorkylare förberett med fästen, då de nya processorerna kommer med den nya sockeln AM4.

Kort efter att både Antec och Corsair gått ut med att de erbjuder nya monteringskit till befintliga kunder utan extra kostnad följer nu ytterligare två tillverkare efter. Det handlar om NZXT och Fractal Design som erbjuder fästen för kylare i Kraken- respektive Kelvin-serien.

Dessa kan fås genom att kontakta Fractal Designs och NZXT:s respektive kundtjänst. Fractal Design-användare behöver visa ett köpbevis för antingen en AMD Ryzen-processor eller ett AM4-moderkort, medan NZXT-användare behöver visa upp detsamma för en Kraken-kylare och ett moderkort med AM4.

Fractal Design och NZXT sluter upp bakom tillverkare såsom Noctua, Phanteks och Be Quiet och totalt handlar det nu om nio stycken som alla utannonserat stöd för den nya sockeln.