För snart sju år sedan visade Razer för första gången tangentbordet Blackwidow. En senare inkarnation fick tilläggen RGB-belysning, men även en ny typ av brytare som kom i två utföranden, grön och orange. Nu uppdateras tangentbordet återigen och bland nyheterna återfinns även denna gång en ny typ av brytare.

Det handlar om en linjär, ljuddämpad sådan med kortare slaglängd än traditionella brytare. Likt företagets tidigare brytare är den nya, som får namnet Razer Yellow Switch, utrustad med RGB-belysning och certifierad för 80 miljoner nedtryckningar.

Andra uppdateringar som Razer Blackwidow Chroma har blivit utrustade med är ett handlovsstöd med magnetisk fasthållning. Ovansidan av handlovsstödet består av en vadderad kudde klädd i läder, vilket ska erbjuda bättre komfort under längre perioders spelande.

Modellen finns tillgänglig i olika regionsbaserade utföranden via bolagets officiella webbplats till ett rekommenderat pris på 199 euro. Den svenska prislappen väntas landa på runt 1 949 kronor när den väl dyker upp på butikshyllorna.