Nedräkningen till lanseringen av Battlefield 1 är igång på allvar. Slagfältet fylls inledningsvis av prenumeranter från EA Origin Access, som redan nu kan prova på delar av spelet i såväl multi- som singelplayer. Nystartade Geeks Gaming firar premiären och samlar spelfantasterna från SweClockers och FZ till en riktig helkväll.

Festen drar igång ikväll klockan 19:00 med både spel och stream via Twitch. Som en extra service till spelarna är dessutom Geeks Gamings officiella Teamspeak-server redo för slagfältet. I vanlig ordning är alla välkomna att delta!

Tävla med Geeks Gaming och ASUS Republic of Gamers!

För att fira den officiella invigningen av Geeks Gaming och premiären för Battlefield 1 blir det dessutom en riktigt påkostad tävling för alla stream-tittare. Mellan klockan 20:00–21:00 kommer värden Lars "Lan" Levin att visa mystiska skärmdumpar i kvällens sändning. Uppdraget är kort och gott att lista ut från vilket spel bilderna härstammar.

Känner du igen skärmbilderna? Skicka in ditt svar i formuläret nedan och ta chansen att vinna gamingskärmen Asus ROG Swift PG248Q till ett värde av 4 999 kronor. Den som först listar ut vilken speltitel det gäller kammar hem tävlingsvinsten, men tänk på att du bara får ett försök. Lycka till!

Se kvällens sändning på Twitch
Geeks Gaming i SweClockers forum

Vinnare

Den som först (kl 20:41) lyckades lista ut att spelet som eftersöktes var Titanfall är ingen annan än medlemmen sYph, som därmed kammar hem gamingskärmen Asus ROG Swift PG248Q till ett värde av 4 999 kronor. Ett stort grattis önskar hela Geeks!