Att spela ensam är inte lika roligt som att spela tillsammans – det är sedan gammalt. Geeks Gaming, tidigare SpelClockers, är ett härligt gäng gamers med rötter bland medlemmarna hos SweClockers och FZ, där målet är att ha kul i grupp.

Det sker bland annat genom återkommande spelkvällar, turneringar, direktsänd video på Twitch samt via en ständigt populär röstchatt för tjatter runt allt mellan himmel och jord. Ledordet är att alla är välkomna – det räcker med att dundra igång Teamspeak för att haka på redan idag!

maxresdefault.jpg

För att hålla alla bollar rullandes krävs dock hjälp, inte minst när spelhösten med bland annat Battlefield 1 hastigt närmar sig. Geeks Gaming söker därför spelälskande administratörer som kan hjälpa till att rodda allt från spelkvällar till kommande serversatsningar, inklusive saker som att hålla chatten städad eller peppa andra för att fylla lokala skyttegruppen.

Andra nyttiga talanger kan vara känsla för videoredigering, digital konst eller programmering. Vana att direktsända via Twitch är också en bra merit – kanalen GeeksLive går varm, och fler profiler med möjlighet att visa spel rakt ut i etern är alltid trevligt.

Låter det som något för dig? Skriv en kort presentation och skicka till Lars "Lan" Levin på lan@sweclockers.com. Inte redo för admin-stövlarna? Inga problem, att spela tillsammans med Geeks Gaming går lika bra ändå. Sladda förbi forumdelen på SweClockers, eller knappa in adressen till Teamspeak och kom igång på momangen.

Spela Unreal Tournament med Geeks Gaming – redan ikväll!

Taggad på att komma igång och spela med andra? Givetvis ska du hänga med och lira nya Unreal Torunament redan ikväll! Titeln är gratis och slangas hem genom Epic Games webbplats, det enda som krävs för att komma igång är ett kostnadsfritt konto.

Servrarna du letar efter ligger i en hubb som heter Geeks Gaming och nås via inbyggda serverbläddraren – "Play" följt av "Find a Match" i menyn. De rullar igång redan under dagen för alla tjuvstartare, men klockan 19:00 drar spelandet igång på allvar. Givetvis är det även läge att hänga på Teamspeak – om inte annat för att triumfartat kunna jubla när motståndarna får smaka plasmakanon i ansiktet.

https://www.twitch.tv/geekslive/v/88821002

Den som inte har möjlighet att spela själv rekommenderas att följa spektaklet via Twitch. Kvällens evenemang direktsänds på kanalen GeeksLive, givetvis komplett med syrliga kommentarer och Haddock-inspirerade kraftord.

Vid frågor eller funderingar, skriv en rad i kommentarstråden. Vi ses ikväll!

Om Geeks Gaming – Powered by ASUS ROG

gg_liten.png

Geeks Gaming är en sammanslutning av spelglada entusiaster från medlemsleden hos SweClockers och FZ. Den huvudsakliga sysslan är att spela och ha roligt tillsammans via till exempel spelkvällar, turneringar eller andra evenemang.

Geeks Gaming direktsänder även på Twitch via kanalen GeeksLive. Här syns både kända profiler och nya stjärnor, vilka testar på en blandning av titlar. Ibland handlar det om enspelarupplevelser, andra gånger om flerspelaräventyr där andra kan hoppa in och delta.

ROG-Logo_05.png

Att vara medlem i Geeks Gaming kräver ingen ansökan – alla är välkomna! Det enda som behövs är gott humör och en vilja att ha roligt tillsammans. För mer information om Teamspeak eller andra kontaktvägar, kika in i officiella forumsektionen.