Datorkomponents- och tillbehörstillverkaren Cooler Master fortsätter bredda sitt utbud av produkter i Master-serien, denna gång i form av en ny gamingmus. Speciellt med modellen är dess modulära design, där flera av delarna går att byta ut.

För att användaren ska kunna anpassa musen efter tycke och smak är överdelen löstagbar och går att byta ut mot någon av de två som medföljer vid köp. Musens sidor är också magnetiska och det går där att fästa olika så kallade sidopaneler med olika typer av texturer för bättre grepp. Cooler Master tillhandahåller även filer för att skriva ut egna sidopaneler med 3D-skrivare.

I övrigt är musen ambidexter och kommer med åtta knappar som kan programmeras för att utföra olika typer av funktioner. Modellen har även 512 KB inbyggt minne som används för att lagra upp till fem stycken användarprofiler.

Specifikationsmässigt har Mastermouse Pro L en optisk sensor med ett maximalt DPI-värde på 12 000 och en uppdateringsfrekvens på 1 000 Hz. Musen är även bestyckad med anpassningsbar belysning som kan visa 16,7 miljoner färger.

Mastermouse Pro L finns redan i butik till ett rekommenderat pris på 599 kronor inklusive moms.