I samband med lanseringen av Windows 8 slog Microsoft på stora trumman för hybriddatorer eller så kallade 2-in-1, som är bärbara och surfplattor i ett. Bolagets egna koncept stavas Microsoft Surface, och just den senaste versionen är priset i en ny tävling på SweClockers som anordnas av Dustin Home.

Microsoft-Surface-Pro-4.jpg

Tävlingsvinst

#

Vinst

Värde

1

Microsoft Surface Pro 4 + Type Cover
Intel Core i5-6300U, 8 GB RAM, 256 GB SSD

14 580 kr

På prispallen står Microsofts senaste Surface Pro 4, som trots en fullskalig Intel Skylake-processor mäter endast 8,4 millimeter och väger 786 gram. För modellen som tävlas ut är det varianten med 8 GB primärminne och en 256 GB SSD, till ett värde om 12 990 kronor. Medföljer gör även tangentbordet Type Cover.

Tävlingsinstruktioner

Microsoft Surface Pro 4 är i första hand ett verktyg för arbete på språng. Dagens tävling går därför ut på att du ska ta en selfie när du fokuserar och är i "work mode" – det mest unika och fyndiga bidraget kammar hem priset!

  1. Ta en selfie på dig själv när du är fokuserad på ditt arbete. Ladda upp bilden på exempelvis Imgur.com och visa din skapelse i diskussionstråden till denna tävling. Humor premieras!

  2. För att undvika fusk måste en handskriven lapp med ditt användarnamn vara väl synlig i bilden.

  3. Luta dig tillbaka och invänta juryns beslut. Lycka till!

Tävlingen pågår till och med den 11 maj. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).