#utmärkt

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

37

Corsair K100 RGB – ny modell med faktiska nyheter

Optiska brytare, RGB-belysning, Double-shot-tangenter, RGB-belysning och ännu mer RGB-belysning. Det här är Corsair K100 RGB.

60

Lenovo Yoga Slim 7 – en utmärkt bärbar dator med Ryzen 4000

Testlabbet får besök av Lenovo Yoga Slim 7, vilken ska erbjuda bra mobilitet ihop med hög prestanda och lång batteritid.

43

Gigabyte B550I Aorus Pro AX

Testlabbet får besök av Gigabytes B550I Aorus Pro AX, ett kompakt moderkort utan fläkt med stöd för PCI Express 4.0.

228

Cooler Master Masterbox NR200P – ett genomtänkt Mini ITX-chassi

Jonas tar en titt på Cooler Masters chassi Masterbox NR200P, vilket ska erbjuda bra ventilation och expansion i ett litet format.

13

Halvtid i SweClockers testlabb – alla tester och guider från första halvåret 2020 samlade

Sommaren är här och testlabbet får några veckors vila innan hårdvaruhösten drar igång. Ta en glass och beta av några artiklar!

25

Phanteks Eclipse P500A – prisvärt chassi med stomme i världsklass

Jonas tar en titt på Phanteks nya chassi Eclipse P500A, vilket kombinerar högt luftflöde med enkel montering och kabelhantering

111

Fractal Design Define 7 Compact – en värdig uppföljare till Define C

Fractal Design tar plats i testlabbet med uppföljaren till storsäljaren Define C, med påkostade materialval och smarta lösningar.

50

Xtrfy K4 RGB TKL – utmärkt och stabilt tangentbord

Tangentbord i tenkeyless-format, helvit och gedigen konstruktion står på menyn när Xtrfy K4 RGB TKL besöker testlabbet.

129

Fractal Design Define 7

Den sjunde inkarnationen av Fractal Designs Define-serie tar plats i testlabbet med löften om en ännu bättre byggupplevelse och riktigt flexibla expansionsmöjligheter.

4

Helåret 2019 i SweClockers testlabb – samtliga artiklar och tester på en plats

Hårdvaruåret 2019 kantades av låga minnespriser och AMD:s återkomst på både processor- och grafikkortsmarknaden. Efter nyårsfirandet är det nu dags att sammanfatta året i testlabbet.

225

AMD Ryzen Threadripper 3970X och 3960X

Med ett massivt antal kärnor och rejält förbättrad design intar AMD tronen på HEDT-marknaden. Ryzen Threadripper 3000-serien är här.

220

AMD Ryzen 9 3950X – Zen 2 med 16 kärnor i konsumentklassen

Med hela 16 kärnor och 32 trådar rundas Ryzen 3000-serien av med Ryzen 9 3950X, som befäster AMD:s position i prestandatoppen.

53

Xtrfy M4 RGB – ergonomisk spelmus med låg vikt

Låg vikt, utmärkt optisk sensor och bekväm formgivning levererar Xtrfy M4 RGB när den besöker Kenneth i testlabbet.

42

MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X

MSI fläskar på rejält på kylarfronten med sitt grafikkort Radeon RX 5700 XT Gaming X, som tar plats i SweClockers testlabb med löften om låga ljudnivåer och utmärkt spelprestanda.

61

Lenovo Thinkpad X390 – utmärkt och välbyggd arbetshäst

Hög kvalitetskänsla, god portabilitet och vasst tangentbord är några av ledorden för Lenovos bärbara dator Thinkpad X390, som idag ska sättas på prov ordentligt av SweClockers.