#toppklass

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

132

Noctua NH-U12A – flaggskeppskylare med imponerande prestanda

Noctua är tillbaka i testlabbet och förgyller kontoret med färgen brun. I rampljuset står NH-U12A med dubbla 120 mm-fläktar ur bolagets A-serie för att utmana betydligt större konkurrenter.

7

Helåret 2018 i SweClockers testlabb – alla artiklar och tester samlade

SweClockers rivstartar det nya året genom att sammanfatta det som gått. Vi listar allt som passerat testlabbet och våra testpiloter under 2018, med alltifrån skärmar till processorer.

50

Corsair RM750x V2 – fortfarande ett av marknadens vettigaste nätaggregat

Testlabbet får besök av Corsairs uppdaterade nätaggregatsserie RMx, där en ny plattform möjliggör kortare enheter utan att för den delen tumma på elektrisk prestanda och ljudnivå.

13

Halvtid i testlabbet 2018 – första halvårets tester samlade

Det råder semestertider i Sverige, där bad och snudd på tropiskt klimat ser ut att stå på agendan sommaren 2018. I lugnet passar SweClockers på att sammanfatta det gångna halvårets tester.

61

Logitech G305 Lightspeed – trådlös spelmus med hög prestanda och låg vikt

Kringutrustningsmakaren Logitech fortsätter att pressa gränserna för trådlösa spelprodukter. Denna gång får G305 Lightspeed med bolagets egna optiska sensor bekänna färg i testlabbet.

17

Corsair AX1600i – nätaggregat i monsterklassen med 80 Plus Titanium

Testlabbet från besök av ett sant flaggskepp i nätaggregatsform, där Corsairs monstermodell AX1600i påstås erbjuda både hissnande hög verkningsgrad och extrem strömleverans.

35

Seasonic Prime Titanium Fanless 600 W

Total tystnad, skyhög verkningsgrad och imponerande elektrisk prestanda är några av ledorden för Seasonics nya fläktlösa nätaggregat Prime Titanium Fanless, som idag tar plats i testlabbet.

2

SweClockers tester och artiklar 2017

Ett stort antal produkter har passerat SweClockers testlabb under 2017, med gott om material som resultat. Här är alla tester och artiklar från det gångna året.

78

Seasonic Focus Plus Gold 750 W

Välrenommerade Seasonic har siktet inställt på Corsair och EVGA med nätaggregatsserien Focus Plus, där en pressad prislapp, välpolerad prestanda och tyst drift ska ge företaget en fördel.

17

Halvtid i SweClockers testlabb 2017

Semestertiderna är här och hårdvarubranschen tar en kortare vilopaus i solen och likaså gör vissa redaktionsmedlemmar. SweClockers passar då på att sammanfatta det halvår som passerat.

45

EVGA Geforce GTX 1080 Ti FTW3

Partnertillverkarnas versioner av Geforce GTX 1080 Ti fortsätter strömma in till redaktionen och näst på tur är EVGA:s värsting FTW3 med det färska kylarkonceptet ICX.

80

Geforce GTX 1080 Ti från Aorus, Asus och MSI

Tre grafikkort i värstingklassen från Asus, Aorus och MSI äntrar SweClockers testlabb när redaktionen tar sig an några av partnertillverkarnas versioner av Geforce GTX 1080 Ti.

34

Bitfenix Whisper M 750 W

Bitfenix vill slåss mot de stora spelarna på nätaggregatsmarknaden med sin nya serie Whisper M, där gedigen elektrisk prestanda och pressad prissättning ska ge företaget en sportslig chans.

4

SweClockers tester och artiklar 2016

Nördfabriken har gått på högvarv i labbet under 2016, med gott om material som resultat. Här är alla tester och artiklar från det gångna året.

30

Steelseries Arctis 5

Efter många år med Siberia går varumärket i graven till förmån för Arctis, där en ren design och bra ljud till slagkraftigt pris utlovas. Det har blivit dags att syna mellanmodellen Arctis 5.