#mass-effect

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

19

Nvidia släpper drivrutin för Mass Effect: Andromeda

Nvidia förbereder för Mass Effect: Andromeda med en ny drivrutin, vilken förutom optimeringar till spelet även lägger till stöd för HDR-standarden Dolby Vision i företagets grafikkort.

24

FZ recenserar Mass Effect: Andromeda

I och med lanseringen av Mass Effect: Andromeda publicerar FZ sin recension av spelet, vilket beskrivs som en positiv upplevelse trots vissa tekniska och spelmekaniska tillkortakommanden.

20

Mass Effect på agendan i Fulkultur

Det är ett nytt Mass Effect-spel på gång, vilket innebär gyllene tillfälle för Fulkultur att diskutera runt den hyllade originaltrilogin. Givetvis diskuteras allt från rymdsex till slut med flera färger.

11

AMD släpper drivrutin för Mass Effect: Andromeda

I och med lanseringen av Mass Effect: Andromeda för Origin Access- och EA Access-medlemmar släpper AMD en ny drivrutin för spelet, vilken utlovar förbättrad prestanda.

55

Mass Effect: Andromeda körs i 4K-upplösning och 60 FPS med Geforce GTX 1080 Ti

Frostbite-drivna Mass Effect: Andromeda har relativt höga systemkrav, men nu meddelar en av spelets utvecklare att ett Geforce GTX 1080 Ti bör räcka för att driva spelet i Ultra vid 4K-upplösning.

61

Mass Effect: Andromedas rekommenderade systemkrav motsvarar 1080p och 30 FPS

Systemkraven för Mass Effect: Andromeda har varit kända sedan tidigare, och nu tillkännager utgivaren EA vilken sorts prestandaupplevelse dessa kan komma att erbjuda.

73

Mass Effect: Andromeda får systemkrav

Det börjar dra ihop sig för nya äventyr i universumet runt Mass Effect. Nu presenteras systemkraven för PC-versionen av kommande titeln Andromeda.

24

EA Access-medlemmar får tillgång till Mass Effect: Andromeda fem dagar tidigare

Den som prenumererar på EA Access på Xbox One eller PC kan spela Mass Effect: Andromeda fem dagar innan lansering, med en begränsad speltid på tio timmar.

21

Mass Effect: Andromeda visas upp i nytt videoklipp – lanseras i mars

Nästa del i Mass Effect-sagan heter Andromeda och lanseras under årets första kvartal. På CES 2017 visar Bioware i samarbete med Nvidia upp ett färskt videoklipp med nytt innehåll.

49

Mass Effect: Andromeda visar grafikmuskler

Nästa år väntar ett nytt äventyr i Mass Effect-universumet där Andromedagalaxen står som spelplan. Nu visar Bioware och EA för första gången ett videoklipp från själva spelet.

112

Live: EA tjuvstartar E3 2016 klockan 22:00

Det drar ihop sig till årets upplaga av E3. Först ut är Electronic Arts, vilka direktsänder hela presskonferensen. Häng med och diskutera på SweClockers!

24

Mass Effect: Andromeda försenas till 2017

Det blir inget nytt Mass Effect i granngalaxen Andromeda lagom julhandeln 2016. I ett officiellt utlåtande meddelar Bioware att utvecklarna behöver mer tid för att färdigställa spelet.

30

Mass Effect: Andromeda lanseras sent 2016

Nästa del i Mass Effect-sagan flyttar till granngalaxen Andromeda. Titeln bjuder på en helt ny berättelse med en färsk karaktär i huvudrollen.