#fulkultur

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

30

Fulkultur om Star Wars och The Last Jedi

I veckans avsnitt av Fulkultur ställs siktet in på Star Wars, med diskussioner om såväl seriens historia som dess framtid. Utöver detta avhandlas också den senaste delen The Last Jedi.

7

Fulkultur om TV-spel på språng

I veckans avsnitt av Fulkultur avhandlas TV-spel på språng och det bjuds på diskussioner om såväl gamla som nya spelmaskiner, samt speltips från de medverkande.

3

Fulkultur om spelikonen Super Mario

Nyligen lanserades Super Mario Odyssey, vilket blev spelseriens första del på Nintendo Switch. Fulkultur tar tillfället i akt och ägnar det senaste avsnittet åt den ikoniska rörmokaren.

18

Fulkultur om Stephen King

Efter att både en film baserad på It och The Dark Tower gått upp på biografer tidigare under året riktar nu Fulkultur in sig på verkens skapare, nämligen Stephen King.

18

Fulkultur om Blade Runner

Tidigare under månaden hade Blade Runner 2049 premiär och Fulkultur passar därför på att tala om varumärket, med diskussioner om originalet såväl som cyberpunk i stort.

11

Fulkultur om den svenska humorn

Amerikanska komiker i alla ära, men när Fulkultur i veckans avsnitt diskuterar humor ställer de istället in siktet på det svenska utbudet med både klassiker från förr och det som är aktuellt idag.

18

Fulkultur om Buffy the Vampire Slayer

I år är det 20 år sedan den första säsongen av Buffy the Vampire Slayer visades på TV. Gänget på Fulkultur tar tillfället i akt och ägnar veckans avsnitt åt kultserien.

11

Fulkultur om fenomenet Playerunknown's Battlegrounds

Playerunknown's Battlegrounds är en av de mest populära speltitlarna just nu, med över tio miljoner sålda exemplar. Fulkultur passar på att diskutera spelet och vad som gör det så bra.

10

Fulkultur om den rafflande TV-seriehösten

Efter en sommar av växlande solsken laddar det nördiga gänget på Fulkultur upp inför hösten, där en lång rad nya TV-serier och säsonger av redan befintliga alster är på ingång.

12

Fulkultur om Alistair MacLean

Namnet Alistair MacLean kanske inte är bekant, men många lär ha kommit i kontakt med något av denne skotske författares verk. Fulkultur djupdyker i spiondraman, ubåtar och filmatiseringar.

8

Judge Dredd och brittiska serier i senaste Fulkultur

Det vankas dystopisk framtid tillsammans med Judge Dredd, samt andra godsaker från de brittiska öarna. Ratta in senaste avsnittet av Fulkultur.

17

Fulkultur om Zelda i våra hjärtan

Zelda-universumet har funnits i drygt 31 år, som under den tiden resulterat i ett antal speltitlar. Häng med när Andreas Eklöv och Jakob Nilsson dyker ner i Zeldas långa historia.

18

Fulkultur om Liftarens guide till galaxen

Veckans avsnitt av Fulkultur är nummer 42 i ordningen och gänget passar därför på att diskutera Liftarens guide till galaxen och reda ut svaret på livet, universum och allting.

5

Fulkultur om tidsresande mördarrobotar

Denna veckas avsnitt av Fulkultur bjuder på en djupdykning i de två första Terminator-filmerna, där James Cameron målar upp en dystopisk framtid med självmedveten artificiell intelligens.

6

Fulkultur om Teenage Mutant Ninja Turtles

I veckans avsnitt av Fulkultur avhandlas fenomenet Teenage Mutant Ninja Turtles, med diskussioner om TV-serier, spel och serietidningar baserade på varumärket.